FLUKE VT02 Kızılötesi Termal Kamera
%15 İNDİRİM

FLUKE VT02 Kızılötesi Termal Kamera

Stok Kodu
VT02
Marka
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
1.500,00 EUR + KDV
7.206,53 TL den başlayan taksitlerle!!
Ürün Fiyatı :
53.381,70 TL
62.802,00 TL

Şimdiye kadar hayalini kurduğunuz her şey, artık burada.

VT02 Visual IR Termometre, termal görüntüleme cihazının sunduğu görsel avantajlarla nokta termometrenin rahatlığını birleştirerek yepyeni bir araç kategorisi yaratıyor: kızıl ötesi ısı haritası özelliğine sahip sorun giderici kamera.

Müşteriler konuştu, biz dinledik!

Müşterilerimiz, kızılötesi termometre kadar kullanışlı, termal görüntüleme cihazı kadar algılaması güçlü, dijital bir kameranın görsel içeriğine sahip bir ürün talep ettiler. Fluke, aşırı ince piroelektrik teknolojisini kullanarak, kızılötesi ısı haritası yaratmak için yeterince yoğun bir ışına öncülük edecek bu teknolojinin sınırlarını zorlamanın yolunu keşfetti. Geçmişte, harmanlama teknolojisi, beş on kat daha pahalı termal görüntüleme cihazlarına has özel bir alandı ama artık öyle değil. Yeni görsel termometrenizde bu artık standart bir özelliktir..

       
75% Blended image 50% Blended Image 75% Blended image 25% Blended Image

Gözle kontrol 
Hiçbir sorun çıplak gözle görülmez

Geleneksel IR 
Termometresi

Tek nokta ölçümleri için optimize edilmiş

Görsel IR 
Termometresi

Görsel ve termal harmanlama, bağlam oluşturmanıza ve sorunlu noktanın yerini tam olarak tespit etmenize olanak sağlar

Sadece kızılötesi çalışan 
termal görüntüleme cihazları

Görsel bağlam olmadan sorunun tam yerini belirlemek zor bir iştir.

Geleneksel kızılötesi termometreler bütçeye uygun ve kullanışlı görünebilir ama sadece bir alanın ortalama sıcaklığını gösterirler ve ölçülen alan uzaklaştıkça hassasiyet azalır. Dahası, IR termometreler, çoklu sistem değeri okumaları ve sıcaklık ölçümlerinin manuel olarak kaydedilmesi gibi yorucu işler gerektirir.

Fluke VT02 Visual Termometre ile birlikte, tam olarak ölçtüğünüz şeyin görsel materyaline sahip olursunuz. Bu nedenle, ister elektrikçi veya elektrik yüklenicisi, ister HVAC, endüstriyel bakım, otomotiv ya da genel bakım yetkilisi olun, Fluke VT02 Visual Termometre güvenle ölçüm yapmanıza, sorunları derhal teşhis etmenize ve işinizi büyütmenize yardım edecektir!

 
 

  1. Güvenle ölçün

    Geleneksel kızılötesi termometreler sadece ortalama bir alanı ölçtüğü için, aslında neyi ölçtüğünüzü kesin olarak belirlemek çoğunlukla mümkün değildir: Fluke VT02 Visual Termometre ile tam olarak ne ölçtüğünüzün görsel materyalini elde ederseniz. 

  2. Sorunları anında saptayın

    Kalemi, kağıdı, not panosunu bırakın, Fluke VT02, tüm görüntüleri anında yakalayarak harmanlanmış kızılötesi ve görsel materyalleri kaydeder! Harmanlanmış bir fotoğrafta, müşterileriniz fotoğrafın tamamına sahip olur ve farklı tarihlerden değerleri karşılaştırabilir ki bu da onlara büyük zaman ve sonunda da para kazandırır.

    Fluke VT02, diğer ürünlerde bulunmayan YAKIN/UZAK özelliğine sahiptir. YAKIN/UZAK özelliği Fluke IR Termometresine özgü bir özelliktir. YAKIN özelliği (≤ 23 cm'lik (9 inç) bir uzaklık için) kullanıcının termal ısı haritası görüntüleri ile tam olarak yaklaştırılmış eş zamanlı bir görsel materyal edinmesini sağlarken, UZAK özelliği ise bu hizayı uzaklaştırma olanağı sunar. Başka hiçbir ürün, yaklaşmanızı ve sorunun kesin kaynağını belgelemenizi sağlayan bu YAKIN görsel ve sıcaklık ısı haritası hizalama özelliğini bu ürün kadar iyi kullanmamaktadır.



     

    Yakın modu Uzak modu

     



  3. Sıcak ve soğuk işaretleyiciler sayesinde sorunun tam yerini saptayın

    Sıcak ve soğuk izleyicilerle hızlı ve kolay tespit sıcaklık kaynağının yerini saptamanıza izin verir. Sıcak ya da soğuk alanı gördüğünüzde, sıcaklık değeriyle birlikte görüntüyü kaydedebilir ve tam termal ile tam görsel arasındaki harmanı kullanarak tam konumu saptayabilirsiniz. 

  4. SmartView® yazılımı ile sorunları belgeleyin - kendinizi satmanın en akıllı yolu

    Smartview® Yazılımı ile profesyonel bir rapor üretmek, VT02 aracının kendisi kadar başarılıdır. Müşterileriniz, saptadıkları konular ya da gerçekleştirilen belge onarımları ile ilgili iletişime geçebileceklerdir. 

  5. Sorunları etkili şekilde giderin

    En büyük teknolojik ilerleme, Fluke'un görüntüleri yakalamayı ve harmanlamayı nasıl bu kadar basit hale getiriyor olması şeklinde özetlenebilir. Fluke VT02'nin kompakt ve sezgisel özelliğe sahip işaretle ve çek işleviyle donatılmış odaksız tasarımı, çok az eğitimle ya da hiç eğitim almadan kutusundan çıkartıldığı gibi sorunları bulmaya başlar.

    Görsel Kızılötesi Termometre ile teşhis hizmetlerini genişletin. Sorunu bulmak için çoğu kez ilk yapılması gereken, problemi çözmek için yapılması gereken ilk şeyle aynıdır. Birine sorunu olduğunu söylemek, görüşünüzü termal ısı haritasıyla harmanlanmış görsel bir materyalle kanıtlamakla benzer ölçüde ikna edici olmaz. VT02'nin dikkat çekici makul fiyatı sayesinde, müşterileriniz yüksek marjlı hizmet alabilir ve şirketleri için bir adet termal görüntüleme cihazı almak yerine her ortak için işlerini büyütmesinde yardımcı bir alet satın alabilirler.

Sıcaklık
Sıcaklık ölçüm aralığı -10°C - +250°C (14°F - 482°F)
Sıcaklık ölçüm hassasiyeti °C değeri üzerinden okumanın ±2°C ya da %±2'si, test sırasında hangisi daha büyükse (25°C nominal değerde)
Ekranda emisivite düzeltmesi Evet
Ekranda yansıtılan arkaplan sıcaklık kompanzasyonu Evet
Görüntüleme performansı
Görüntü yakalama frekansı 8 Hz
Dedektör tipi Soğutmasız Hiper İnce Piroelektrik Seramik
Kızılötesi spektral bant 6,5 µm - 14 µm
Görüş Alanı 20° X 20°
Görüntü sunumu
Paletler Demir kuşağı, Gökkuşağı, Yüksek Gökkuşağı Karşıtlığı, gri ölçek ve ters çevrilmiş gri ölçek
Seviye ve açıklık Otomatik
Görüntüleme seçenekleri Görseli ve kızıl ötesini %25 adımda tam kızılötesi görüntüden tam görsel hale dönüştürme.
Sıcak Alan ve Soğuk Alan İzleme Evet
Görüntü yakalama ve veri saklama
Görüntü yakalama Görüntü, kaydetmeden önce göz atmanıza izin vermek için donacaktır.
Saklama ortamı 4 GB Mikro SD kart (10.000'in üzerinde bağımsız görüntü saklar).
Dosya formatı SD kartına .is2 formatında kaydedildi. Ürünle beraber gelen SmartView® raporlama yazılımına içe aktarıldığında kullanıcı birden fazla sayıda formata (BMP, DIB, GIF, JPE, JFIF, JPEG, JPG, PNG, TIF VE TIFF) dışa aktarılabilecek profesyonel raporlar ya da görüntüler oluşturabilir..
Bellek inceleme Tüm kayıtlı görüntüleri kaydırarak bakma ve ekranda görüntüleme.
Genel Özellikler
Çalışma Sıcaklığı -10°C - +45°C (14°F - 113°F)
Depolama Sıcaklığı -20°C - +60°C (-4°F - 140°F)
Bağıl nem %10 - %90 yoğuşmasız
Ekran 2.2 inç diyagonal
Kontroller ve ayarlar Renk paleti seçimi Renk paletini seçin Kullanıcı tarafından seçilebilir sıcaklık ölçeği (°F/°C) Zaman/tarih ayarı Emisivite seçimi Yansıyan arkaplan sıcaklık kompanzasyonu
Yazılım SmartView® analiz ve raporlama yazılımı.
Piller 4 AA
Pil ömrü 8 saat
Güç tasarrufu 10 dakika kullanılmadığında cihaz kapanır.
Elektromanyetik uyumluluk CE EN61326-1:2006
US FCC CFR47: 2009 Sınıf A. Bölüm 15 alt bölüm B.
Düşme MIL-PRF-288000F; Sınıf 2 bölüm 4.5.5.4.2; 30 cm
Boyutlar (Y x G x U) 21 cm x 7,5 cm x 5,5 cm (8,3 inç x 3 inç x 2,2 inç)
Ağırlık (pil dahil) 385g (13,5 oz)
Garanti 2 yıl

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
FLUKE VT02 Kızılötesi Termal Kamera Kanal Boru Gözlem Kameraları kategorisindeki FLUKE VT02 Kızılötesi Termal Kamera ürünü çok uygun fiyata 9 aya varan Taksit Avantajı ile MakinaMarka.com da FLUKE VT02 Termal Kamera Çok Uygun Fiyata MakinaMarka.com da VT02
FLUKE VT02 Kızılötesi Termal Kamera

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.